Illes Balears Qualitat
Denominacions i marques
Vins
Denominacions d'origen
Indicacions Geogràfiques Protegides
Begudes Espirituoses
Marques de Garantia
Seccions destacades
Estadístiques
Estadístiques
Estadístiques globals
Legislació
Aliments Tradicionals
Informació
Catàleg
Estudis
Enoturisme
Gastronomia
Gastronomía
Receptes per producte
Receptes per còctel
Agrorutes
Cerca per producte
Cerca per zona
Oleorutes
Oleorutes
Olivars i oliveres
Rutes
Visita a tafones
Agroturismes
Restaurants
Establiments d'Or oleorutes
Recursos
Activitats
Unitats didàctiques
Infografies
Llibres de consulta
Galeria d'imatges
Vídeos
Pósters
Productes
Actualitat
IQUA
Preguntes
Enllaços
Agenda d'esdeveniments
Gastronomia
Consell Regulador DOP Oli de Mallorca
c/ Babieca, 2. SON FERRIOL-PALMA (07198)
Tel: 871 03 07 69
info@olidemallorca.es
www.olidemallorca.es
RECEPTES DEL CUINER
Dolça Roqueta
Tipus de Plat
: Còctel |
Dificultat
: Mitjana
Baix de l'Olivera (NOVA)
Tipus de Plat
: Còctel |
Dificultat
: Baixa
Or de Mallorca (NOVA)
Tipus de Plat
: Còctel |
Dificultat
: Baixa
Tataki de vedella con crema de formatge, ensalada de tomàtiga amb fruits secs i torrada de pa moreno (NOVA)
Tipus de Plat
: Plat principal |
Dificultat
: Mitjana
Bacallà amb ensalada de carabassó i tomàtiga sobre galetes d’oli (NOVA)
Tipus de Plat
: Plat principal |
Dificultat
: Mitjana
Coca de ceba, pebres i formatge de cabra (NOVA)
Tipus de Plat
: Entrant |
Dificultat
: Baixa
Accessibilitat
•
RSS1
•
© IQUA Institut de Qualitat Agroalimentària